Hus og have

Hjælp fra Kitchenbutler til nyt køkken

Hvor er det dejligt, at der er nogen der kan hjælpe en videre, når man skal i gang med at have et nyt køkken, for det kræver en del ting. Jeg havde fået at vide at kitchenbutler.dk havde en hjemmeside der med nogle klik kunne hjælpe en videre i sit køkkenprojekt – den havde jeg hørt før, men det var rigtigt, de havde hørt en hjemmeside, hvor man først skulle klikke på hvilken form ens køkken havde – var den U formet eller L formet os så videre – det var jo nemt at tage stilling til, så jeg klikkede bare videre – så skulle jeg vælge antal køkkenskabe og træsort på låger og skuffer, det gjorde jeg så, og næste side skulle jeg vælge bordpladen – herefter var det tur til at vælge hvidevarer – nemt og sikkert blev jeg guidet igennem disse faser.

Kitchenbutler.dk fed hjemmeside der virker

Jeg tror det er den nemmeste måde jeg nogensinde har været igennem så mange faser på mit køkkenprojekt på så kort tid – alene det at man har sådan en hjemmeside, fortæller jo også mig, at Kitchenbutler kan deres kram, og ved hvad det vil sige at få lavet et nyt køkken og hvad der skal til. For at være sikker på at jeg nu også havde gjort tingene rigtigt, kontaktede jeg dem lige, og jeg dem lige på telefonen, for lige at få afklaret de sidste ting, jeg var noget usikker på. En super god oplevelse, rigtigt nemt, god kundeservice, og jeg har det lækreste køkken i dag.

Back to top button
Close