Boligindretning

Sildebensborde fra SADA design

De smukkeste sildebensborde i egetræ som jeg har set – det er håndlavede specialmøbler – og jeg tænker ikke at man kan få disse smukke borde andre steder. Ikke bare er de smukke og unikke, men de er også meget slidstærke, og det kan jeg specielt godt lide for mine møbler må gerne holde i rigtig mange år. Nu er jeg mest til de lidt mere mørke modeller, så det spisebord jeg fik lavet var en blanding af dark Coco og valnød – det er svært at beskrive hvordan det ser ud, men man kan gå ind og se det på sadadesign.dk. Det ligger som billede 3 i første kolonne – for mig var det både praktisk i farven, passede godt til mine nuværende spisestue stole g mine nuværende stue møbler – for ikke at forvirre nogen, så har jeg stue og spisestue ud i et – så det hele skal gerne matche.

Håndlavede sildebensborde

Hvert enkelt bord er lavet ved håndkraft – derfor er der heller ikke 2 borde der er helt ens. Jeg gik med valget mellem et rundt sildebensbord og så et rektangulært – og for mig blev det det rektangulære. Det at det er dansk produceret, er af certificeret træ, og helt unik – er ikke noget man ser alle dage, så for mig blev det også en lidt ekstra vagant gave til mig selv. Jeg må indrømme det var ikke nemt at vælge lige det bord jeg valgte, med alle de flotte modeller der var, og jeg kunne endda komme med egne ønsker til bordet.

Back to top button
Close