Biler og sjov

Reparation af stenslag

Stenslag igen på forruden – et irritationsmoment når det lige sker – især hvis jeg kører på motorvejen og har travlt med at komme videre. Sidste gang jeg fik et stenslag, var jeg ved at køre galt, da der lød et kæmpe smæld bare sådan lige pludselig – og vupti så var der det kendte stenslagsmærke i forruden. Heldigvis var jeg ikke så langt væk fra Ringsted, hvor alt-autoglas.dk har hjemsted – så jeg kørte lige ind for at høre om de kunne fikse det mens jeg ventede – og de kunne de – så denne gang gik det nemt og smertefrit med mit stenslag. Jeg kan varmt anbefale at anvende alt-autoglas.dk for jeg skal love for at de var professionelle og dygtige, og fremover venter jeg ikke på at der kommer flere større stenslag inden jeg får det fixet.

Reparation af stenslag i forruden

Det ser så let ud, og det tager næsten ingen tid af få lavet sådan et stenslag – hvordan de bærer sig ad med at få ruden til at stå som ny igen er mig en gåde – men de kan de. Så når jeg taler om stenslag reparation så taler jeg om forruden, jeg tror nemlig ikke jeg har haft stenslag andre steder på mine biler. Et er sikkert, det kostede mig ikke noget, jeg var forsikret mod det – og det tænker jeg jo også at de fleste andre er – og så kan man jo lige så godt få det lavet med det samme. Alt-autoglas.dk gør det godt, og det er dem jeg bruger fremover.

Back to top button
Close