Hobby og Dyr

Til dig der elsker at sy patchwork

Holder du af at sy patchwork, er Hannes patchwork stedet for dig.

Her finder du et meget stort udvalg af patchworkstoffer, både i metermål og i pakker, samt alt det tilbehør du står og skal bruge til din syhobby, som f.eks. lynlåse.


På Hannes-patchwork.dk kan du se det store udvalg af bl.a. stof, og her er det rigtig smart og brugbart, at stofferne har navne. Det gør, at du ved at de stoffer som hedder det samme, de passer også sammen. Det er en stor fordel for dig at du kan sidde hjemme ved computeren eller Ipad’en og se hvilke stoffer der passer sammen. Glæd dig til et rigtig flot resultat af alle dine hygge timer du har med at sy patchwork.

Når du syr patchwork har du også brug for sytilbehør, og Hannes Patchwork har et stort udvalg af alt fra små korte synåle til mellemfoer, papskabeloner, skæreplader og rulleknive samt sakse. Lynlåse i metermål finder du også i udvalget i netbutikken, og det er rigtig praktisk til at få lige den længde du har brug for.

Hos Hannes Patchwork finder du også Danmarks største udvalg af patchwork mønstre. Langt de fleste er til håndsyning, og det vil sige at alle papskabeloner følger med, og er lige klar til at klippe ud og komme i gang.

Pedari Mønstrene

Pedari mønstrene er en traditionel type patchwork, der har over 35 år på bagen. De er stadig aktuelle og rummer smukke mønstre. Hos Hannes Patchwork opdateres netbutikken løbende med nye flotte mønster til den store samling. Der findes alt fra små hjerter til ophæng, og til store sengetæpper. Derudover også dækkeservietter, løber, puder og tasker.

Houhou design

Houhou Design rummer også flotte mønstre og er meget populære.
Udvalget består af mønstre til alt fra små nisser, engle, sommerfugle, bamser og til de hellige 3 konger.
Alle er syet over papskabeloner, som følger med når du køber disse flotte mønstre.

Kig forbi netbutikken og se det store udvalg til dit patchwork.

Back to top button
Close