Industri og Erhverv

Skurvogne

Skurvogne kan anvendes til mange forskellige formål, og man kan enten købe en skurvogn eller leje en, alt efter hvad ens behov er. Vi har da selv haft lejet en skurvogn, da vi afholdt en stor fest, og ikke lige ville have alle gæsterne ind på vores egne toiletter, det var bare perfekt til formålet. En anden gang var da vi skulle have ordnet vores badeværelse, og vi havde brug for en skurvogn med badefaciliteter, så vi kunne komme både på toilettet og komme i bad – også her var det helt perfekt til formålet. Der var også en af vores venner der sagde – køb skurvogn så har i den altid, og man kan på den måde også have den som en ekstra bolig, hvis familien kom på besøg – en slags annex til ens eget hus. Sådan en skurvogn findes jo i mange udgaver, afhængig om det er til erhverv eller overnatning. De fleste steder jeg har set en scanvogn stillet op, har været på de store byggepladser, hvor arbejder sjakket så kan overnatte for ikke at skulle køre en lang vej hjem.

Det er jo nemt at sige køb skurvogn, for et eller andet sted skal det jo også kunne betale sig at investere i en skurvogn – men vi gjorde det, og da en skurvogn jo er på hjul, havde vi den først hjemme hos os selv, men senere efter vi havde købt en sommerhus grund, så blev den sat derud, og var med til at vores byggeri med sommerhuset, ikke gjorde noget at det trak lidt ud, for vi havde jo skurvognen at bo i – også selvom det var trange kår, så var det effektivt.
Jeg tror man skal have set en af disse skurvogne indeni, før man kan danne sig et indtryk af hvad det er jeg skriver – for det er lidt som en campingvogn med både køkken og toilet, spisebord og sovepladser. Så ligner det tillige et lille bitte hus med både hvidevarer og møbler. Så jeg kan sagtens forestille mig, at en medarbejder foretrækker at sove på sin arbejdsplads, hvis der står sådan en vogn til rådighed.

Back to top button
Close