Sport og friluftsliv

Træningselastikker fra Bandageshoppen

Nu har jeg langt om længe igen fået min løbe kondition igen. Jeg havde fået en skade på mit venstre knæ efter et fald, jeg vidste ikke helt hvordan jeg igen skulle få has på smerterne igen, men begyndte at google hvad jeg selv kunne gøre i en sådan situation. Jeg skulle stille og roligt i gang med at bevæge benet og belaste det gradvist i alle mulige vinkler, og hertil ville det bedste være at have flere forskellige slags træningselastikker, men forskellig tykkelse, så belastningen gradvist blev mere og mere. Jeg fandt mine træningselastikker hos Bandageshoppen, og fra mit forsikringsselskab, fik jeg et link til hvordan jeg skulle anvende dem, og hvilke øvelser jeg skulle starte med i forhold til mine nyindkøbte elastikker.

Træningselastikker

Der er selvfølgelig ikke kun de almindelige træningselastikker, men et hav af andre typer af elastikker der er godt for kroppen at bruge, bare sådan i alt almindelighed, og til udstrækning. Jeg fik rent faktisk mine elastikker dagen efter jeg havde bestilt dem, så jeg kunne komme hurtigt i gang. Jeg fik også en super god snak med deres kundeservice i forhold til hvilke elastikker der ville være bedst til mig og den skade jeg lige havde fået. Jeg valgte at købe en af de her pakker med 5 forskellige farver og styrker, samtidig tog jeg også sådan en elastik jeg kunne hænge på min dør hjemme i stuen, så jeg kunne træne arme og ryg samtidig, nu jeg ikke kunne gå – og den bruges stadig jævnligt.

Back to top button
Close