Uddannelse og Ledelse

Tag på højskole på Zanzibar

Et højskoleophold er for mange en uforglemmelig oplevelse og flere oplever faktisk, at de senere hen i livet, vender tilbage på højskolerne. Det er nemlig noget helst specielt i det at være på højskole, og for de fleste oplever man et sammenhold, som giver venner for livet. Et højskoleophold behøver ikke at være afgrænset til at være på en højskole i Danmark. De danske højskoler har nemlig også højskoler, som befinder sig i lande rundt omkring i verden, så udover det at møde nye mennesker, har man her også mulighed for at kombinere opholdet med en udlandsrejse.

Zanzibar Højskolen ligger, som det nok er ret tydeligt i navnet, på Zanzibar i Afrika. Her har man mulighed for at kombinere sit højskoleophold med en uforglemmelig rejse til det smukke Zanzibar, hvor man både kan lære sprog, arbejde og tage et Kitesurfing kursus. Kitesurfing er en form for vandsport, hvor der er fart over feltet, så at sige. Når man kitesurfer, står man på et lille surfboard, men hvor begge fødder er holdt fast på brættet med et par dertil indrettede stropper. Man har samtidig hænderne holdt fast i et håndtag, som med en stærk snor er forbundet til en fritflyvende drage, men som samtidig kan styres. Deraf navnet kitesurfing, altså dragesurfing, og således kitesurfing zanzibar bør man ikke snyde sig selv for.

Kitesurfing kursus er som sagt een af de ting, man kan opleve, hvis man tager på højskoleophold på Zanzibar. Når man tager på højskole på Zanzibar, vil man blive indkvarteret på en højskole, som ligger lige ved stranden Paje. Stranden Paje er et af verdens bedste steder at kitesurfe, så der er virkelig mulighed for at lære disciplinen i elitære omgivelser. Uanset om man er nybegynder eller har erfaring med kitesurfing, kan man få noget ud af opholdet med kitesurfing på Højskolen Zanzibar. Der er nemlig mulighed for at benytte sig af specialdesignede aktivitetspakker, så man kan blive udfordret på netop sit niveau.

Back to top button
Close