Ukategoriseret

Nytårs værtindegaver

Tiden nærmer sig, hvor jul og nytår sniger sig langsomt ind på os – ikke at det er min favorittid på året, for det er mørkt, gråt og mange gange også rigtig vådt. Alle producerende erhvervsdrivende, forsøger at lokke vores penge ud til julegaver og nytårskrudt og festligheder – så der skal også en del penge til. Jeg kan selv godt lide at komme med en værtinde gave, når jeg kommer til en fest jeg er inviteret til. Dem der har inviteret, har jo haft en stor ulejlighed med at arrangere en dejlig fest, og det er så en måde jeg kan vise min respekt på.

Værtinde gaver til festlige lejligheder

Hvad giver man som værtindegave til nytår, det er der sikkert mange der spørger sig selv om – det er et stort arrangement, og ofte er der også en hulens rengøring dagen efter. Derfor syntes jeg at det er en god ide at give en værtindegave, især på denne festlige lejlighed, som Nytårsaften jo er.

Jeg er heldigvis i god tid, men derfor må der da gerne være en hurtig levering, når jeg bestiller fra Nordic-wellnes.dk. og jeg har læst på trustpilot, at de skulle være fremragende – det må jeg jo så lige afprøve. Min datter, afholder nytårsfesten i år, så hende vil jeg se om jeg kan finde lidt massage produkter til – hun elsker massage – og så har hun lige fået en ny kæreste, så måske er han den heldige vinder af at give hende massagen, dagen efter når der er ryddet op.

Back to top button
Close