Hus og have

Nyd vandet med Pro-Bo

Når solen får mere plads på himlen, og fuglene fylder luften med deres kvidren, så er det tid til at søge til vandet. Alle de danskere, der har gemt sig i deres huse om vinteren for at pleje hyggekonceptet, søger nu udenfor. Huden trænger til D-vitamin fra solens stråler, sindet trænger til lyset, og lungerne trænger til den friske luft. Der er intet bedre end at opholde sig ved vandet, der med sin urkraft taler mennesket.

Få mere ud af vandet

Om man har sit eget lille stykke jord ved fjord, hav eller sø, eller om man blot er en besøgende, så er både badebroer og bådebroer en fornøjelse at besøge. Bådebroer tilbyder ofte en snirklet sti, hvorved man kan betragte de mange både der ligger ved den. Der er noget specielt ferieagtigt over sådan en sightseeingtur. En badebro, derimod, er et sted, man kan opholde sig i et stykke tid. Tage en dukkert i det kolde hav eller i den lunkne sø. I de senere år har man kunne se badebroer med flere funktioner.

Gå på vandet

pro-bro.dk er et firma, der hjælper mennesker med at gå på vandet. Med deres badebroer og bådebroer skaber de lækre miljøer, hvormed man kan nyde vandet i højere grad. Pro-Bro laver broer, der består af saltvandsbestandigt aluminium i kombination med hårdttræ, imprægneret fyrretræ, lærk eller komposit, der er vedligeholdelsesfrit. Alt er danskproduceret, og kunderne er utallige. I rækken af kunder ses både privatpersoner, kommuner, foreninger og virksomheder.
Med produkter som flydebroer, gangbroer, flydeplatforme, badebroer og bådebroer, så er det nu muligt at gå på vandet. Pro-Bro’s broprodukter leveres i moduler, og kan samles på flere forskellige måder. Udover at gå på vandet, så kan man med Pro-Bro’s moduler også gå på sandet. I visse områder kan dette ellers være en uoverkommelig opgave.

Back to top button
Close