Industri og Erhverv

https://www.shortlist.dk/rekruttering-i-aarhus/

Shortlist

Står I og mangler den helt rigtige kandidat til et bestemt job? Så lad Shortlist hjælpe jer! Shortlist er et rekrutteringsbureau Aarhus, der tænker ud af boksen for at finde den helt rette kollega til jer .I stedet for at bøvle med umotiverede ansøgninger og CV’er, der ikke passer til jobbeskrivelsen, kan I spare tid og penge ved at lade Shortlist finde jer de bedst egnede kandidater.

Shortlist lægger vægt på at finde og motivere de helt rigtige kandidater til jobbet hos jer. Jeres firma beholder ejerskabet over rekrutteringsprocessen, men Shortlist står for den indledende dialog og headhunter som oftest folk, så det eneste I skal gøre, er at afholde jobsamtalen med en lille gruppe nøje udvalgte ansøgere.Proaktiv kandidatsourcing

Kun omkring 10% af jobmarkedet i dag er aktivt jobsøgende, dvs. læser jobannoncer. Det kan derfor være svært at finde den rette person til jobbet eller teamet. Derfor arbejder Shortlist heller ikke så meget med almindelige jobannoncer.

I stedet laver de proaktiv kandidat-sourcing, som er, når man opsøger kandidaten og har dialogen med kandidaten om, hvad jobbet hos jer går ud på.

Shortlist har fokus på de passive jobansøgere, som er de mennesker, der har et job, men ikke aktivt søger andre jobmuligheder. Shortlist har erfaret, at det som regel er det bedste kandidatfelt at vælge i. På denne måde skaffer Shortlist jer 4-5 topkvalificerede kandidater, som I så kan holde den endelige jobsamtale med.

I kan kontakte dem uforpligtende og høre mere om deres proces og jeres muligheder, inden I beslutter jer.

Back to top button
Close