Ukategoriseret

Gå efteråret og vinteren i møde med en spabehandling

Hos Dronning Dorotheas Badstue i Kolding hilser man kunderne velkommen til en lækker omgang spa- og kurbad. Med et stort udvalg af både spa- og kosmetologbehandlinger er der et væld af muligheder for at forære sig selv, eller en man holder af, en dejlig omgang wellness, som eksempelvis tyrkisk bad, som også er kendt som hamam.

Selvom det kan synes at være en anelse tidligt at tale om jul, så kan Dronning Dorotheas Badstue allerede nu løfte sløret for en juleforkælelse, som efterhånden er blevet lidt af tradition. Der er nemlig endnu engang åbnet op for at man fra slut november og helt frem til den 20. december kan deltage i et såkaldt julekurbad. Et julekurbad hos Dronning Dorotheas Badstue består af wellness i badstuen, som samtidig har julemusik, gløgg, æbleskiver og en ansigtsmassage á 15 minutters varighed. Prisen er 415 kr. og for de penge kan man samtidig benytte sig frit af alle faciliteterne i badstuen, herunder koldtvandsbassin, saunaer, dampbad, varmtvandsbassiner og ikke mindst tagterrassens varme spabad, hvor man, imens man sidder og nyder det dejlige varme vand og de bløde bobler kan nyde udsigten over Koldinghus. Dørene åbnes klokken 18:30 og arrangementet slutter, når badstuen også lukker klokken 22:00.

Og når nu talen går på julen, hvorfor så ikke give et gavekort til en man holder af i julegave. Ønsker man at forkæle en man holder af med et gavekort til Dronning Dorotheas Badstue, kan man vælge, at man giver entreen til selve badstuen, som samtidig giver adgang til udendørs spa, oplevelsesbruger og sauna samt meget andet wellness, eller man man udspecificere med en af de mange lækre behandlinger, som samtidig har entreen til badstuen inkluderet i prisen.

Der er et væld af muligheder hos Dronning Dorotheas Badstue, når det handler om forkælsese til enten sig selv eller en man holder af.

Back to top button
Close