Ukategoriseret

Fisk til sommeraftenerne

Når vejret bliver varmere, begynder vi at få lyst til lettere og friskere mad. Og hvad kan være mere forfriskende end et smukt stykke fisk, der er tilberedt enkelt og serveret med en let salat?

Sommeren er den perfekte tid til at nyde fisk, når den er bedst. Vælg mellem et bredt udvalg af sæsonens fisk og skaldyr, f.eks. vildlaks, hellefisk, hellefisk, fisk og skaldyr fra den franske fiskeindustri, ørred og sabelfisk. Hvis du vil have en rigtig godbid, kan du prøve et af vores lækre røgede fiskeprodukter.

Leder du efter nogle sommeropskrifter på fisk og skaldyr?

Opskrift på fisk tacos

Ingredienser:

ingredienser: 1 pund frisk fisk, skåret i små strimler
1/2 teskefuld chilipulver
1/4 teskefuld spidskommen
1/4 teskefuld salt
1 spiseskefuld olivenolie
1/2 kop hakket løg
2 fed hvidløg, hakket
1/2 kop strimlet kål
1/2 kop tomater i tern
1/4 kopper hakket frisk koriander
1 spiseskefuld limesaft
8 (6-tommer) majstortillas
1/2 kop creme fraiche

Forberedelse

1. Forberedelse: Opvarm grillen til middelhøj varme.

2. Bland chilipulver, spidskommen, salt og olivenolie i en lille skål. Gnid blandingen over fisken

3. Grill fisken i ca. 5 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt. Tag dem fra grillen, og hak dem i små strimler.

4. Sauter løg og hvidløg i olivenolie ved middelvarme i en medium stegepande, indtil de er bløde. Tilsæt kål, tomater, koriander og limesaft. Sauter i yderligere 3-5 minutter.

5. Sammensæt tacos ved at lægge et par skefulde af kålblandingen på hver tortilla, og derefter toppe med en eller to fiskestrimler. Serveres med creme fraiche på siden. God fornøjelse!

Back to top button
Close