Ferie og lejligheder

Fejring af kobberbryllup

Et kobberbryllup er en fejring af et pars 12.5 års jubilæum. Navnet stammer fra den traditionelle gave, hvor man giver sin ægtefælle en kobberbelagt genstand på denne årsdag. Selv om dette måske ikke er den mest romantiske årsdag, er det stadig en vigtig milepæl i ethvert ægteskab. Der er en række måder at fejre et kobberbryllup på årsdag. Her er nogle af de mest populære dem.

1. Vær vært for en fest eller middag derhjemme. Inviter venner og familiemedlemmer til at deltage i fejringen af jeres ægteskab. Du kan endda gøre dette til en temafest ved at have en menu med kobber-tema, f.eks. servere mad på kobbertallerkener og -skåle. Nogle par laver også bordpynt af blomster og kobbergenstande til deres borde.

2. Tag på ferie eller hold ferie. Vælg et sted, hvor du og din ægtefælle kan nyde at tilbringe tid sammen, f.eks. et strandresort eller et romantisk hotelværelse i den by, hvor I bor. Hvis I ikke har råd til at tage på ferie, kan I i stedet holde en staycation ved at tilbringe dagen derhjemme og nyde hinandens selskab.

Back to top button
Close