Mad og Sundhed

Få den krop du ønsker med fedtfrysning

Vi lever i en tid, hvor der er fokus på kroppen. Dameblade og -magasiner fortæller hver uge om, hvordan vi får den krop vi ønsker os. En smuk krop signalere til omverdenen, at denne person har kontrol over sit liv. De færreste er født med en perfekt krop, og visse hjælpemidler er nødvendige for at opnå den ønskede kropsfremtoning. Medierne tilbyder forskellige smutveje. I virkeligheden er det nok standhaftigheden, der er den mest nødvendige for disse smutveje. Slankekure, fastekure, træningsprogrammer – alle der kræver ihærdighed, tålmodighed og vedholdenhed.

Tag en smutvej

Er man en af de livsnydere, der har det noget stramt med ensidighed og vedholdenhed, så findes der andre og nemmere måder at få den lækre krop og smide noget af fedtet. Bodyshape i Esbjerg tilbyder behandlinger med fedtfrysning. Fedtfrysning kræver ikke så meget af personen selv som diæter, træning og fastekure gør. Det er Bodyshape, der står for alt arbejdet. Mens behandlingspersonen ligger på briksen, så ordner Bodyshape resten. bodyshape-esbjerg.dk har fedtfrysning tilbud, hvilket betyder, at man kan få rabat på sine anden og tredje behandling. Man kan også få rabat, hvis man kommer to til behandling.

Fjerner dine deller

Det er helt enkelt med fedtfrysning: Det er en behandling, der fjerner dellerne, hvor man ikke ønsker dem. Hos Bodyshape i Esbjerg tilbyder de den spanske teknologi Lipocontrast. Denne teknologi hjælper med at fjerne fedt, der er uønsket. Ved den første behandling forsvinder ca. en trejdedel af fedtet. Ønsker man, at yderligere fedt skal forsvinde, så skal der yderligere behandling til. Fedtcellerne forsvinder helt og kommer ikke igen, medmindre man spiser sig til dem selvfølgelig. Alle kan modtage fedtfrysning, uanset træningsgrad og alder. Hos Bodyshape i Esbjerg tager de gerne en forsamtale med interesserede.

Back to top button
Close