Hus og have

By eller strand

Når man skal på ferie, er det typisk, at man skal finde ud af, om man er på udkig efter en charterferie, hvor man kan ligge ved vandet og slappe af, eller om det i stedet er en byferie, man skal på. Jeg vil, når det er sommer, til hver en tid både foretrække og anbefale, at man tager en charterferie. Det er nemlig ufattelig varmt, eller det kan det være, at gå rundt i en storby, når det er + 25 grader og bagende sol. Man kan også, de steder hvor det kan lade sig gøre, kombinere ferien således, at den dels består af badeferie og dels består af strandferie. Jeg har selv gjort det for år tilbage, og det virkede faktisk rigtig godt, da vi da havde 2 dage (mener jeg) i en storby og resten af ferien var ved vandet.

Jeg elsker personligt at rejse, og det er uanset, om det er strandferie eller om det er storbyferie. Jeg er dog tilhænger af, at storbyferien bliver i efteråret eller i foråret og strandferien om sommeren.

Back to top button
Close