Ukategoriseret

Billige møbler

Med møbler fra ebuy24 er man sikret et kæmpe udvalg af møbler til hele boligen. Hvorfor ikke sætte sig godt til rette derhjemme og nyde det komfortable i at sidde i sofaen og finde ud af, hvad næste møbel indkøb til boligen skal være.

Har man bare en smule interesse for møbler og boligindretning, bør man ikke snyde sig for at tage et nærmere kig på møbler fra ebuy24 Allerede når man kommer ind på siden, ser man, at der er et kæmpe udvalg i møbler til hele boligen. Ebuy24 tilbyder således møbler til både stuen, soveværelsen, børneværelset, hjemmekontoret, ja sågar møbler til entreen, er Ebuy24 også leveringsdygtig i.

Ebuy24 har specialiseret sig i onlinehandel af møbler, hvorfor de ej heller har en decideret fysisk butik, man kan tage ud og handle i, ligesom man kender det fra andre møbelbutikker. Til gengæld har de et stort lagerområde, som man kan møde op på og hente sine møbler, som man har fundet og bestilt online. At tingene foregår online betyder ikke, at man kommer til at betale dyr fragt. Faktisk tværtimod. Fragten er gratis uanset hvor stor en pakke man bestiller. Endvidere er leveringstiden altid estimeret til 1-2 hverdage, således man ikke skal vente alt for længe på sine møbler, så snart ordren er afgivet. Som en ekstra service tilbyder ebuy24 også den fordel, at kunden kontaktes af en medarbejder, når ordren er afgivet. Dette gøres for, at man, imellem kunden og ebuy24, aftaler tidspunktet for levering, således ebuy24 ikke køre forgæves. Omvendt skal man som kunde heller ikke sidde og vente hjemme en hel dag, idet man kan få aftalt tidspunktet på forhånd.

ebuy24 har eksisteret siden 2003, og har altid haft det som en kerneværdi, at deres møbler skal være billige. Man kan som kunde, af og til opleve, at hvis man køber flere af samme vare, eksempelvis 8 spisestuestole, ja så vil ebuy24 kunne tilbyde kunden en endnu lavere pris end den, som allerede er listet.

Back to top button
Close